COSUL MEU 0 produse
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL: 0,00 
  • 0236 412 088

Confidentialitate

SC Pentagon SRL se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online), informari comerciale despre produsele comercializate in site-ul nostru. Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor. SC Pentagon SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de email altor persoane, nu furnizam adresa dumneavoastra catre terti.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Pentagon SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate.
Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online.