COSUL MEU 0 produse
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL: 0,00 
  • 0236 412 088

Telemetre Nikon-Lichidare stoc

Telemetru Laser 1000A S Nikon - 915m pentru lumina scazuta

1.487,50 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 12
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

Dispozitiv performant de stabilire a distanţei prin laser pentru distanţe de până la 915 de metri. Proiectat pentru a oferi vizualizare incredibil de clară, dispune de o funcţie activă de control al luminozităţii care porneşte şi ajustează automat luminozitatea LED-ului vizorului în lumină scăzută. Rapid şi uşor de utilizat, este echipat cu Sistemul de comutare prioritate ţintă de la Nikon care vă permite să comutaţi între modul Prioritate prima ţintă (care oferă prioritate celei mai apropiate ţinte şi este perfect pentru golf) şi modul Prioritate ţintă îndepărtată (care oferă prioritate celei mai îndepărtate ţinte şi este ideal pentru vânătoare). Pentru jucătorii de golf, un mod specializat Golf vă oferă simultan distanţa ajustată faţă de pantă (distanţă orizontală+ înălţime) şi distanţa reală, pentru a vă ajuta să estimaţi care este crosa potrivită.

Funcţii cheie

Simplu şi rapid de utilizat vă ajută să stabiliţi rapid raza perfectă. Distanţa reală (liniară), distanţa orizontală, înălţimea şi distanţa de ajustare a pantei (distanţă orizontală+ înălţime) pot fi măsurate prin atingerea unui buton.

Vizor cu control activ al luminozităţii pentru vizualizare mai facilă, mai clară: activează automat LED-ul vizorului în lumină scăzută şi ajustează luminozitatea în funcţie de mediul înconjurător.

Modul Golf vă oferă simultan distanţa ajustată faţă de pantă (distanţă orizontală+ înălţime) şi distanţa reală, pentru a vă ajuta să estimaţi care este crosa potrivită.

Sistem de comutare prioritate ţintă:selectaţi dintre două moduri de măsurare. Prioritatea primei ţinte conferă prioritate celei mai apropiate ţinte, iar Prioritatea ţintei îndepărtate conferă prioritate celei mai îndepărtate ţinte.

Transmitere superioară a luminii pentru câmp de vizualizare luminos.

Monocular cu factor de mărire de 6x cu acoperire multistrat pentru imagini luminoase.

Măsurarea continuă de 5 de secundepermite măsurarea diferitelor ţinte în succesiune rapidă.

Ocular de mari dimensiuni: 18 mm

Câmp larg de vizualizare: 7,5 grade

Designul cu punct de perspectivă superior oferă un câmp de vizualizare clar, chiar şi atunci când purtaţi ochelari de vedere sau de soare.

Rezistent la apă (până la 1 m timp de 10 min) cu garnituri inelare în formă de O şi azot lichid pentru rezistenţă suplimentară la medii neprietenoase.

Distanţă măsurare: 10-915m

Specificaţii tehnice

Distanţă măsurare 10-915m/11-1000 yd.
Afişaj distanţă Distanţa reală afişată în partea de sus: fiecare 0,5m/yd. (mai aproape de 1000m/yd.) la fiecare 1,0m/yd. (mai mult de 1000m/yd.) Distanţa reală afişată în partea din dreapta jos: fiecare 1,0m/yd. (mai puţin de 999m/yd.) Distanţă orizontală/Distanţă ajustare pantă afişată în partea de sus: la fiecare 0,2 m/yd. (mai aproape de 1000m/yd) la fiecare 1,0m/yd. (mai mult de 1000m/yd.) Înălţimea afişată în partea din dreapta jos: la fiecare ±0,2 m/yd. (mai aproape de ±100m/yd.) la fiecare ±1,0m/yd. (±100-999m/yd.)
Factor de mărire 6x
Diametru efectiv obiectiv 21mm
Câmp real de vizualizare 7,5˚
Pupilă de ieşire 3,5mm
Protecţie ochi 18,3mm
Dimensiuni (lungimexînălţimexlăţime) 118x73x41mm
Greutate 195g (fără acumulator
Sursă de alimentare Un acumulator litiu CR2 (DC 3V) cu funcţie de oprire automată (după 8 sec.)
Siguranţă Produs cu laser clasa 1M (EN/IEC60825-1:2007)
EMC FCC Parte 15 SubParte B clasa B, CE: directiva EMC, bifare C, VCCI clasa B
Mediu RoHS, WEEE

 


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Telemetru Laser 1000A S Nikon - 915m pentru lumina scazuta au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Telemetru Laser 1000A S Nikon - 915m pentru lumina scazuta poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Telemetru Laser 1000A S Nikon - 915m pentru lumina scazuta:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Telemetru Laser 1000A S Nikon - 915m pentru lumina scazuta

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Telemetru Laser 1000A S Nikon - 915m pentru lumina scazuta

< 1487.50 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

Modalitatea de plata poate fi urmatoarea:

- cu ORDIN DE PLATA  la Factura Proforma emisa automat dupa completarea si finalizare comenzii. Se va specifica aceasta modalitate in timpul completarii datelor comenzii. Livrarea se va facedupa confirmarea platii in cont. 

- RAMBURS la firma de curierat. In acest caz, livrarea de la unul din depozitele noastre se poate face in aceleasi zi cu comanda dumneavoastra, daca aceasta este trimisa pana la ora 14.00 sau a doua zi. 

Termenul de livrare curierat rapid - 24 ore lucratoare, la adresa comunicata sau la unul din sediile firmelor de curierat. Pentru livrare sambata, va rugam sa specificati asta in zona de mentiunii a formularului de comanda.

Termen livrare cu Posta Romana - 3-5 zile -la unul din punctele Postale indicate.